Home  ⁄  Niet gecategoriseerd  ⁄  Het ontstaan van: In de ban van de Aton
   ⁄   

Het ontstaan van: In de ban van de Aton

Schrijven is een beetje mijn tweede natuur geworden. Het geeft mij houvast als iets chaotisch is, omdat dan de situatie duidelijker word. Maar ook het plezier van het schrijven zelf, als er een verhaal ontstaat. Toen ik nog een jong meisje was droomde ik ervan om ooit zelf een eens detective te schrijven. Ik vond het leuk om tijdens het lezen van zulke boeken te raden wie de dader was en om het waarom te bedenken. De detectives met de meest verrassende plots werden mijn favoriet.

Omdat de magie van het oude Egypte een grote aantrekkingskracht had, besloot ik dat de detective daarover moest gaan. Vervolgens heb ik op het internet veel informatie daarover gezocht en een reis naar Egypte gemaakt. Een Nijl cruise langs de vele tempels die daar te vinden zijn. Toen we het dal der Koningen bezochten en de uitleg over de goden en godinnen die bij de religie van de farao’s behoorden, viel alles eigenlijk op zijn plek. Mijn kinderdroom begon vorm te krijgen.
Door: Carla Meulstee

1 reactie

  1. Carla Meulstee Post author

    Super

Laat een reactie achter